KAYSERİ / TALAS - Şehit Serdar Gümüş Ortaokulu

Ara

Okulumuzda  'LIFE IS LIFE’ (Hayat Hayattır)adlı e-Twinning projesinin ortaklığını yapmaktadır.

Ara

Okulumuz öğrencilerine İl Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen uzman diyetisyenler tarafından "Sağlıklı ve Dengeli Beslenme Semineri" verildi.

Ara

Cumhuriyetimizin 100.yılında Her Okul 100 Fidan Dikiyor eTwining projesi kapsamında Ali Dağı fidan dikim alanına 200 fidan diktik.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okulumuzda düzenlenen programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve okul idaresine teşekkür ederiz. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Kas

Okulumuzda düzenelenen "Yenilenebilir Enerji ve Mimarlık"konulu TÜBİTAK Bilim Söyleşisi Etkinliğimizi sunan Dr. Fatih KİRAZ Hocamıza ve Programımıza katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ELMALI'ya, İl Şube Müdürlerimize ve Okul Müdürlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Saygı, Minnet ve Özlemle Anıyoruz.

Kas

Bağımlılıkla Mücadele Etkinlikleri kapsamında okul çevresinde farkındalık oluşturmak için "Bağlan ama Bağımlı Olma" sloganları ile vatandaşlarımızın bilinçlenmesine katkı sağlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Avrupa okul eğitim platformu tarafından, okulumuz ingilizce öğretmenlerinin 2 yıldan fazla hem kurucu hemde ortak olarak katıldıkları ulusal ve uluslararası etwinning projelerini başarı ile tamamlamaları ve devamında okul etiketi başvuru formu doldurmaya kurum olarak hak kazanmış, değerlendirme sonucunda gerekli kriterleri sağlayarak eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildik.

Bu bağlamda Avrupa düzeyinde, eTwinning için rol modeller olarak tanınan ve faaliyetin gelecekteki gelişimi için ilham kaynağı olacak öncü okullardan oluşan bir ağa katılmış olduk.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 100 OKUL adlı eTwinning Projemiz

Ekm

İlçemizde düzenlenen "O'nu Benden Dinleyin" peygamber efendimizi anlatan yarışmada 6A sınıfı öğrencimiz Sude DAMLA ilçe 2.si olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi Tebrik ederiz.

Şehit Serdar Gümüş Ortaokulu Artık bir ETWINNER !!

Haz

eTwinning projesi kapsamında öğrencilerimizin ve öğretmenimizin hazırlamış oldukları proje için kendilerine Teşekkür eder, Çalışmalarında Başarılar Dileriz.