KAYSERİ / TALAS - Şehit Serdar Gümüş Ortaokulu

Nis

Talas İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik Trafik Eğitimi veren trafik polislerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine yönelik Ömer Serpil Özberber Anadolu İmam Hatip Lisesi tanıtımını gerçekleştiren okul müdürü Sayın Celil OKUR'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

İl Millî Eğitim Müdürümüz Bahameddin Karaköse 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Şehit Serdar Gümüş Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Zehra Akıllı'ya teslim etti.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM)Kuruluşunun ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 104.yılı okulumuzda düzenlenen program ile coşkulu bir şekilde kutlandı. Emeği geçen tüm öüretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

"HEPİMİZ 1'İZ PROJESİ" Okulu; sadece kariyerin bir basamağı olmaktan çıkarıp, her yaştan, her tecrübeden, her yetenekten bireyin gelişimine katkı sağlayan ortam haline getirmektir. Aynı zamanda özgüveni yüksek, zaman yönetimi olan, sabırlı, başladığı işi bitiren, hoşgörülü, yaratıcı düşünen, problem çözen  "ön yargısız, bir arada yaşamak" gibi birçok alanda kendini geliştirme imkanı sağlamaktır. Öğrencilerin  ilgi, yetenek, hazır bulunuşluk düzeyi, zeka türü, akademik başarıları ne olursa olsun hepsinin "HER ÇOCUK ÖZELDİR" düşüncesinden yola çıkarak, okula en önemlisi yaşadığı topluma aidiyet duygusu hissetmesi amaçlanmıştır.

Mrt

2.Dönem 1.Ortak Sınav Takvimi

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle anıyoruz.

Şbt

Okulumuzda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Mustafa ELMALI başkanlığında Okul Güvenliği ve Çocukların Korunması toplantısı yapılmıştır.

Şbt

Okullar arası Karete turnuvasında 43 kiloda hem Kata hem de Kumite dalında 8F öğrencimiz Kayseri 1.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz giriş çıkış saatleri P. Tesi-Salı-Çarşamba-Perşembe günleri daha önceki dönemle aynı kalmak üzere sadece Cuma günü öğle arası ve çıkış saatinde değişiklik yapılmış olup tüm velilerimize ve öğrencilerimize duyurulur.

Şbt

Bursluluk Sınavı Başvuruları başlamıştır. Tüm Velilerimiz ve öğrencilerimiz aşağıdaki linklerden kılavuzu ve gerekli evrakları inceleyebilirler.

Ock

Şehit Serdar Gümüş Ortaokulu ailesi olarak 2023/2024 Eğitim Öğretim yılının 1.yarısını güzel çalışmalarla dolu dolu geçirdik. Okulumuzdan tayini çıkan öğretmenlerimize okulumuza katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz. Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Kur'an-ı Kerim Öğreniyorum

Ock

8.Sınıf öğrencilerimizle, LGS'ye yönelik motivasyonlarını artırmak ve liseleri daha yakından tanımaları için Sümer Fen Lisesi ve Kayseri Fen Lisesi'ne gezi düzenledik.

Ock

İlimizde düzenelenen okullar arası voleybol turnuvasında Kayseri Küçükler grubunda okul takımımız grubunda 2.olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.